Full service administratie- en belastingadvieskantoor voor het MKB

Wij ondersteunen bedrijven en instellingen in de volle breedte bij het voeren van hun financiële huishouding. In de praktijk betekent dit:
– opzetten en bijhouden van de administratie van eenmanszaken;
– verzorgen van hun belastingaangifte;
– samenstellen van de jaarrekening;
– verzorgen van salarisadministraties voor kleine en grotere bedrijven;
– uitbrengen van advies over de inrichting van de administratie;
– uitbrengen van advies over allerlei fiscale en organisatorische zaken (zoals subsidies, bedrijfsstart, –beëindiging of –overdracht, en personeelszaken).

Daarnaast adviseren wij zowel particulieren als organisaties over financiële planning op de korte en langere termijn.

Ons kantoor gelooft sterk in een persoonlijke aanpak. U krijgt als klant een vast aanspreekpunt, zodat u altijd toegang heeft tot iemand die goed op de hoogte is van uw situatie. Zo nodig verwijst hij of zij u door naar een specialist binnen of buiten ons kantoor. Doordat we beschikken over een uitstekend systeem voor kennisdeling, kunnen al onze medewerkers snel toegang krijgen tot de voor hen relevante gegevens.

Wij zijn niet alleen ervaren administratiespecialisten en belastingadviseurs maar ook ervaren ondernemers. Daardoor zijn we in staat om snel mogelijke knelpunten te herkennen en op veel terreinen actief met u mee te denken en oplossingen aan te dragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via (0493) 68 90 62 of gebruik het contactformulier.

 

Heeft u een vraag?
Tilo is thuis in de antwoorden

Meest recente berichten

  • Beleidsbesluit rechtsherstel box 3 gepubliceerd
  • Aflossingsregeling coronabelastingschulden versoepeld
  • Voordeel bij verkoop woning tegen (lagere) WOZ-waarde